Sider

Bruk gjerne elementer fra bloggen vår på egne sider.

Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere.
Enjoy!

Følg oss også på Instagram! @malingsdamene

malingsdamene

malingsdamene
Maleriet fargehandel, Hønefoss.

tirsdag 31. mai 2011

Drittværstilbud på Pip-studio

Herreguuuuuud for et regnvær!

Noe så tregt, da er det bare å glemme utvendig maling.

GÅ FOR INNEPROSJEKTER!


Siden sommeren lar vente på seg,
så kjører vi kampanje på Pip tapeter fra Eijffinger ut uka!

650,- pr rull.
(+ evt frakt)

For bestilling send mail på

For å se utvalget på denne fantastiske tapeten,"PIP PIP" FRA OSS I MALERIET.

Trude&Heidi

Rullene er 0,52x10 meter.
Tapeten har fiber bakside.

9 kommentarer:

 1. Ja, huff, det er ikke mye til male-vær vi har nå om dagen. Får vell tro på at sommeren kommer etter hvert!!! Ja, ja, høres ut som om vi må ha litt lyn og torden først. Det innebærer å dra ut tv`er og dataer, samt og måtte forholde seg til en bikkje som er vettaskremt for torden og raketter. Dette blir morsomt. Ellers vedr tapeter: PIP er liksom ikke helt min greie. Men i og med at jeg reide å definere min stil-smak i går (JIPPI), så er jeg på jakt etter tapeter i litt mørk og "rik" kulør, som har litt Bohemsk stil over seg. Ja, ja, jeg og Ari Behn!!!!! Litt av noen bohemer!!!!! Vi er vokst opp i nesten samme gate også, selv om jeg nok er en 10 år eldre, og derfor ikke viste hvem han er!!!!! Tror jeg. Ha en flott dag, flotte damer!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Gåssjjjjj for et vær, men heldigvis er det vær til å styre inne da :) Nå holder jeg på med det samme som du holdt på med, jeg nevner i fleng: fliser, tappejern, pussemaskin, støv, tapet, demontering, nymontering... ja... i det hele tatt... har ikke tid til å skrive så mange kommenatrene for tiden desverre, men måtte innom å hilse på... og ikkem inst skryte av det flotte råååååååsa kjøkkenet ditt :) Det ble knall!

  SvarSlett
 3. Herlig happy-tapet :)
  Nå har jeg bestemt og ombestemt meg flere ganger :) Tenkte det kunne blitt til fine oppslagstavler, brett og stash på jenterommene?!

  Grattis med storgjedda!
  Gikk meg hus forbi i år, men normalt må vi nedom for gjeddeburgere under festivalen!

  Ha en fiiin kveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. hei på dere.
  finnes det noen fine baderomstapeter og vet dere hvor vi får tak i slike? Har en vegg som det skal være toalett og vask på og som jeg vil ha tapet på.
  Har dere noen råd?
  Hilsen Hege

  SvarSlett
 5. Du trenger ikke våtromstapet på et slikt toalett, men velg en tapet med vinyl overflate og fiber bakside. Da får du en vaskbar overflate. Dette er det mye av, så bare finn deg din egen favoritt :O)

  Mvh Heidi

  SvarSlett
 6. Grunning All våtromstapet har fiberbakside, så tapetet skal ikke fuktes før oppsetting. Bråthen anbefaler å grunne med våtromsgrunning under tapetet.

  - Man kan også bruke en matt, oljebasert maling. Det viktige er at man ikke bruker membran for keramisk flis under tapetet, sier Ingvar Bråthen, som mener markedet for våtromstapet er ganske stabilt. - Konkurransen er stor fra keramiske fliser. Mange velger fliser til bad nummer 1. Men på bad nummer 2 er tapet aktuelt for flere, sier han.
  - dette stod på en nettside jeg fant, er det riktig det med membranen? Vi har nemlig allerede smurt på membran. Dette er du stort bad med både dusj og badekar, men veggen er ikke i nærheten av det.

  SvarSlett
 7. det stemmer, trodde det var snakk om et toalettrom her. På bad må du bruke våtromstapet.

  H

  SvarSlett
 8. Hei igjen. Jeg spør og graver jeg :-) Man skal ikke ha membran under, men når membranen allerede er der, kan vi lime tapet utenpå?
  Vi skulle ha fliser på hele badet men så har vi feilberegnet litt flis og de flisene som vi kjøpte er tom/gått ut fra markedet (!!)
  Nå vil jeg gjerne ha tapet, men hvis man ikke kan ta det utenpå membranen så må det bli andre fliser.

  SvarSlett
 9. Jeg vet ikke om våtromslim fester på membran, men tror vel egentlig ikke det skal være noe problem altså. Våtromslim fester jo på vinyl så...

  :O)

  Heidi

  SvarSlett