Sider

Bruk gjerne elementer fra bloggen vår på egne sider.

Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere.
Enjoy!

Følg oss også på Instagram! @malingsdamene

malingsdamene

malingsdamene
Maleriet fargehandel, Hønefoss.

onsdag 16. juni 2010

Tapeter fra Eijffinger.

Omsider litt inspirasjon fra malingsdamene!

Her skal dere få noen bilder fra tapetkolleksjonene til Eijffinger. Dette er helt klart min favorittprodusent på tapeter. De produseres i Nederland.
http://www.eijffinger.com/index.jsp

Det er Astex som er grossist av disse tapetene i Norge. Om du ønsker info om butikker som har disse tapetene i norge kan du ta kontakt med de.
 http://astex.no/

Først skal dere få se et lite utvalg av Wallpower tapetene. Dette er fototapeter som kommer på vanlige tapetruller med fiber bakside, noe som gjør de utrolig mye lettere å sette enn fototapeter laget av papir.


Disse fototapetene finnes i en mengde motiver og størrelser. Det er også egne bøker for barnerom.
Denne er fra boken Wallpower mini.


Her skal dere få noen bilder fra en av de nye bøkene til Eijffinger. Denne boken heter Black&White...og består av... He he, ja nettopp dette.Nå skal det nevnes at Eijffinger absolutt ikke er en produsent med kun sorte og hvite tapeter. Den nye boken Amor de colore er et eksempel på dette. 
Her kommer et lite utvalg av andre fargetsterke tapeter fra Eijffinger.


Begge er fra boken Bazaar.
En av mine favoritter fra tapetboken Bindi.
Uni royal.
Tapet med blanding av skimmer og matte flater.
Fra boken Raffles. Dette er en eksklusiv tapet hvor mønsteret er av velour.
Floctapeter.

OGSÅ HAR VI GJEMT DET BESTE TIL SLUTT!

Astex står også for salg av den helt utrolige boka PIP.
Denne boka gir deg minner tilbake fra da vi puttet glansbilder i puttebok sirlig brettet av et Donaldblad. (For de som ikke aner hva jeg snakker om nå, spør mamma!)
Her ser du litt fra denne boken.

Dette er bare et lite utvalg av hva denne produsenten har av tapeter. Jeg vil anbefale dere å oppsøke en fargehandel som forhandler tapeter fra Eijffinger.

Mvh Heidi.

6 kommentarer:

 1. ...eneste bøkene jeg leser fra perm til perm om dagen er tapetbøkene. ;P

  SvarSlett
 2. Hei driftige malingsdamer! :)
  Først og fremst, tusen takk for alle gode råd og inspirasjon i forhold til alt som har med maling, tapet, oppussing av møbler ++!
  Jeg holder på å pusse opp et gammelt hus, og har nå forelsket meg i en av tapeten fra Borges kolleksjon Falsterbo. Problemet er bare at jeg synes mønsteret blir ørlitte grann for dominerende. Vet dere om en måte å gjøre det litt dusere på? Jeg tenkte jeg kanskje kunne male et strøk med utvannet vannbasert maling i bakgrunnsfargen. Vil det fungere tror dere?
  Ville blitt veldig veldig glad om dere hadde hatt tid til å svare meg på dette!! (saraeinen@live.no) Hilsen Sara

  SvarSlett
 3. Hei Sara.

  Ang det å duse ned tapeten. Jeg vil tro dette kan fungere om du bruker en vannbasert panel lakk som er blandet i eksempelvis lys grå eller hvit. (2 strøk) Hvis du tynner en vannbasert maling så frykter jeg at det blir for mye vann slik at du løser opp fiberen i tapeten. Du må nesten bare gjøre et forsøk. Jeg har truen på 2 strøk med panel-lakk. Det er en fordel at du sa limer tapeten med våtromslim slik at ikke lakken bløter opp limet under tapene.


  Mvh Heidi

  SvarSlett
 4. Hva koster den typen tapet som kommer fra Eijffinger? Som for eksempel den nederste av de svarte og hvite? Og hvor kan jeg få tak i det?
  Hadde satt pris på svar snarest mulig siden jeg pusser opp :)

  SvarSlett
 5. Vilde; vil tro boken du mener heter Black&White og den koster kr 649,- pr rull for den nederste av bildene her. Du kan bestille av oss og vi sender deg direkte hvis du ikke bor i nærheten av Hønefoss. Send oss en mail på asmaleriet@gmail.com :)

  SvarSlett