Sider

Bruk gjerne elementer fra bloggen vår på egne sider.

Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere.
Enjoy!

Følg oss også på Instagram! @malingsdamene

malingsdamene

malingsdamene
Maleriet fargehandel, Hønefoss.

fredag 25. november 2016

Hjørneskap

Dette stod på en hytte og var et tradisjonelt hytteskap. Det ble rett og slett litt mye furu. Dette var lakket fra før og dermed utegikk planen om å beise det. Da var det å sette igang med vasking, grunning og maling. 


Knotten er tappet inn i skuffen, så dunket litt på den for å løsne. Hullet etter knott ble sparklet igjen, så det er mulig å sette inn en ny finere knott. 

Grunnet med vannbasert heftgrunn fra Nordsjø


Grunnet hele skapet med samme heftgrunn i en lysgrå farge. Jeg syns det er lettere å dekke over farge når heftgrunningen har en lys gråfarge. Det passer til de fleste farger man skal bruke etterpå. Skapet har fått en lys og litt støvete turkisblå farge. 

S2010-B30G

Den samme fargen er på kjøkkeninnredningen på hytta så vil passe godt sammen Inni skapet har jeg malt med en bruntonet farge.  

Når jeg legger tapet på skuffer og dører, passer jeg på at tapeten ikke går helt ut på kanten som dere ser her. Dette gjør at man slipper så lett å få disse flippene som fort løsner. Har malt kanten på skuffen i samme farge som skapet og da tenker man ikke over at tapeten ikke går helt ut. 

Skuff og inne dørspeilene har jeg satt tapet. 
Denne tapeten er også brukt på hytta - over kjøkkenbenken istedenfor fliser. 

Tapeten er fra Borges kolleksjon 
Scandinavian Designers 


Malte dekoren i en gråblå farge og koksgrå. 
Utenpå det koksgrå la jeg kobberskimmer.
www.nordsjo.no
www.borge.no
finndintapet.no

Ferdig og klar for nytt hytteliv :)

God fredag,
Trude Iren 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar