Sider

Bruk gjerne elementer fra bloggen vår på egne sider.

Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere.
Enjoy!

Følg oss også på Instagram! @malingsdamene

malingsdamene

malingsdamene
Maleriet fargehandel, Hønefoss.

mandag 4. april 2016

Fra gulnet furu til et flott møbel

Når man ser dette er det mange som tenker at dette er skikkelig hyttemøbel. Og det er det få som vil ha det hjemme hos seg. Men skatollet i seg selv er et solid møbel, med masse god oppbevaringsplass. 

Dette er det masse muligheter med og kan virkelige passe inn i et hjem igjen :)Først vasket jeg hele skatollet godt med Nordsjø Husvask. 
Denne fjerner fett, såperester og skitt som sitter i treverket. Selve skatollet ble beiset med Tyrilin interiørbeis i en farge vi har komponert selv
og gitt navnet Bjølgerud Brun 


Et lite tips som vi bruker mye når vi skal pusse opp møbler, er å legge en bruskork under alle beina. Da får du møbelet opp fra gulvet og kan legge maling/beis helt ned på benkanten


Det som skulle males, ble grunnet med Nordsjø Original Kvist- og sperregrunning. Dette for å stoppe gjennomslag av kvister og evnt gulning fra treverket. Legges to strøk på ubehandlet treverk.


De små skuffene og kantene rundt på lokket, fikk en gråbrun farge som vi hadde stående i hylla her. En liten hyllemiks av farger ;) 
Malingen er Nordsjø Professional 40


Skuffene fikk tapet i bunnen. Mye hyggelige å putte ting i skuffene når det er pent nedi dem :) Håndtakene på siden måtte settes på igjen, men ville ikke ha de svarte smijern. Malte de med samme farge som skuffer, sprayet med sølv glitter og voila! Malte innsiden av skatollet og satte en grønntonet tapet på de to nederste hyllene :)
Nye håndtak - begge selges i vår butikk :) 
www.nordsjo.no
www.tyrilin.noSkatollet er solgt

Ha en finfin vårhelg :)

Trude 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar