Sider

Bruk gjerne elementer fra bloggen vår på egne sider.

Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere.
Enjoy!

Følg oss også på Instagram! @malingsdamene

malingsdamene

malingsdamene
Maleriet fargehandel, Hønefoss.

lørdag 22. januar 2011

Et lite bloggetips i lørdagen

Hei alle interiørfrikere.

Kom over denne bloggen her.


Den er full av før/etter bilder.

Herlig!
Bloggen fant jeg gjennom denne siden her,
som også er en veldig bra blogg:

Enjoy!


mvh Heidi

4 kommentarer:

 1. Hallo Heidi!!!! Setter alltid stor pris på kommentarer, så jo da,- jeg følte meg som et barn i den barnehagen jeg aldri gikk i. Men kan også sammenlignes med da jeg gikk vevlinje i Telemark i begynnelsen av 80-tallet, og måtte ha tegning-form og farge som valgfag, fordi jeg manglet grunnkurset. Vi satt og rev silkepapir, som vi krøllet og limte på ei papp-plate, ha-ha-ha. Blir man kreativ av noe sånt????? Jeg har aldri hatt den frodige, freidige, fargerike kreative utfoldelsen. Det har nok vært min innerste drøm i hele mitt liv, og tørre å virkelig ta den helt ut, slå ut håret, og skape noe virkelig WOW. Men så har jeg prøvd litt frem og tilbake, og kommet til at det er greit og ha en nøytral bakgrund i heimen, og kunne slå ut fantasien i de mindre tingene, som feks en pute der, et bilde her, for jeg elsker nemlig å fylle hver centimeter med gulvplass og veggplass med møbler og hyller. Vi snakker om å utnytte hver centimeter. Og da kan jeg ikke ha en masse farger, for da blir vi jo helt på en snurr. Så det frodige og freidige finnes ikke her, men absolutt mangfoldet. Gubbens fotografier, noen få bilder av barnebarna, barna og oss. Men vi snakker ikke om brudebilder, og bilder fra den gangen vi var unge og vakre. Sånt blir man bare deprimert av, he-he. Nei, nå må jeg hakke løs på noen fliser over kjøkkenbenken igjen. Håper å bli ferdig før påske:DDDD Ehhh, kommer påska sent i år????? klemz

  SvarSlett
 2. Oiiii ble litt satt ut nå :) Skulle bare se hva dere flinke jenter drev med sååååå ...tusen takk :) Rørt nå ja :) Bare vent til det jeg viser i morgen :)

  SvarSlett
 3. Thank you lovely ladies for mentioning my blog! So glad you enjoy it! :)

  SvarSlett
 4. Hahaha, det var en av de kuleste oversettelsene jeg har sett. Lo veldig godt av den.

  SvarSlett