Sider

Bruk gjerne elementer fra bloggen vår på egne sider.

Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere.
Enjoy!

Følg oss også på Instagram! @malingsdamene

malingsdamene

malingsdamene
Maleriet fargehandel, Hønefoss.

fredag 20. august 2010

Ny inngangsdør på 1-2-3 :)

Hvorfor skal inngangsdøren på huset ditt være hvit? Eller teak for den saks skyld.. Inngangsdøren er jo husets smykke og fortjener å bli fremhevet. Selv har jeg et hvitfarget hus og døren min var hvit.. Dette er for kjedelig syns jeg og begynte å fomle med farger... Dersom man ikke ønsker en farge på er også svart høyblank også lekkert.


Ja sånn var den altså før - dette måtte gjøres noe med.... frem med fargeviften!

For meg så måtte det bli en litt skarp farge som fortalte litt om hva som befant seg innenfor døren. Gangen min har turkis tapet og jeg er en person som må ha litt farger rundt seg. Valget falt derfor fort på en mørk turkis :)

Døren ble først vasket med forvask for å matte ned den allerede malte døren før jeg malte med Pansarol finish i glans 80.Tada! og sånn ble det..

Døren er malt i en mørk turkis farge (egen resept) - høyblank selvfølgelig!

Veldig fornøyd så langt, men siden jeg har en hund som skraper på døra når han vil inn må noe gjøres. Han vil jo skrape opp den nye døra min i løpet av en dag... Her trengs en stålplate han kan skrape på! Da ble Profil-Montering løsningen og etter en kort mail var platen bestilt og omtrent levert på samme tid! Snakk om super service :) De kapper stålplater i omtrent alle varianter i den størrelsen du ønsker. Sjekk ut linken litt lenger ned.Platen i rustfritt stål levert av Profil-Montering på TyrimyraHeng opp et lite koselig skilt........og litt pynt ved siden av...

Er forresten laget av bjørkekvister som er bøyd til og pyntet med lintråd med perler i samme farge som døra :)


Og resultatet:

Veldig fornøyd!
En fargerik hilsen fra
Trude :)

5 kommentarer:

 1. Det der ble jo veldig bra:) Flott at du viser fremgangsmåten såpass grundig:)

  Fine tips nedover i bloggen her også. Stikker innom igjen ved anledning:)

  SvarSlett
 2. Kjempefin Heidi. Inspirerende...:o)

  SvarSlett
 3. Veldig fin farge på døra! Vi skal male ytterdøra og ser etter en mørk turkis farge. Hvilken fargekode ble brukt på døra? Takknemlig for svar :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Thrine. Jeg skal legge ut koden til deg her i morgen når jeg kommer på jobb :) Mvh Heidi

   Slett
  2. Glemte visst dette på en hektisk dag, men det kommer :)

   Slett