Sider

Bruk gjerne elementer fra bloggen vår på egne sider.

Denne bloggen er ment som inspirasjon og vi deler gjerne ideer og bilder med andre. Vi håper selvfølgelig at dere linker til oss ved bruk av ting fra vår blogg, men dette er helt opp til dere.
Enjoy!

Følg oss også på Instagram! @malingsdamene

malingsdamene

malingsdamene
Maleriet fargehandel, Hønefoss.

mandag 30. august 2010

Høstens nyheter fra Eijffinger

Så var det min tur for å se litt nyheter for høsten og turen gikk til Astex og Gertie på Kolbotn :)
http://www.astex.no/

Og her fikk jeg fort en ny favorittbok! Så det er bare å glede seg til herlige sarte pasteller i rosa, sølv og skimmer. Boken er CARTE BLANCE og er full av fantastiske tapeter.... :)


Sarte rosatoner kombinert med sølv - lekkert!

Finnes også i sølv med kremhvittOg som Eijffinger er gode på så finnes tekstiler som matcher til de forskjellige tapetene. '
Som vi så på vårkolleksjonen så kommer det også tekst i tapeter nå i høst.En annen bok; Mystic, har grove overflater i vinyl og mye sterke farger. Som du ser her så er det kombinert med ganske røffe mønstre


En annen kolleksjon; Nuance, som kommer i høst er ganske maskulin og har noen helt rå 3D-effekter.. Denne kolleksjonen har en del mørke farger i grått, svart og lilla. En type tapet vi har sett kommer litt tilbake nå er en form for tekstilstrie. Men istedefor tråder så er det en form for strå som er kombinert med en skimrende bakgrunn.. Helt rålekre syns nå jeg!

"Stråtapet" i gråtoner kan fint kombineres med skimrende overflater som underStriper i sølv og lilla med 3D-effekt


Disse bøkene kommer til butikken i begynnelsen av oktober vil jeg tro så det er bare å begynne å glede seg stort! Det gjør ihvertfall vi - det er helt sikkert. Rene julekvelden for oss når vi får inn nye tapetbøker :)


Ønsker dere alle en inspirerende og fargerik høst og velkommen skal de være til sjappa vår.So long :)
Trude

7 kommentarer:

 1. Det er sikkert fantastisk morsomt å få bladd i nyheter...bare av bildene dere har lagt ut så kjenner jeg meg allerede frista:) Tapeten med tekst på er absolutt noe å tenke på inne på et "spillrom" til guttungen...eller noe med den type vri.

  Ha ei flott uke og kos dere med alle nyhetene.

  SvarSlett
 2. Hei, jeg var innom dere i dag for første gang. Fikk tips om å vente på Wood fra Borge. Fin butikk, og interessant blogg, jeg legger dere til på blogglisten min så kan jeg følge med på tapetnyheter. Her er vår byggeblogg: http://sommersted-helearet.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Hei! Så mange flotte ting dere har! Jeg bor dessverre laaaangt unna...men jeg kan vel få noen tips... Hva heter den shimmer tapeten dere har vist ovenfor? Fra hvilken leverandør? Ellers ser jeg på et bilde at dere har disse fine putene med alfabet....hvor mye koster de? Kan de sendes mon tro???? Ja håper dere har tid til å svare:-)

  Hilde

  SvarSlett
 4. Hei Hilde. Jeg skal sjekke dette med Trude i morgen så skal du få tilbakemelding. (ang tapeten)
  Vedrørende puter så er Borge tom for de beige, men har fortsatt lyse blå med hvit tekst. Det kan vi evt sende til deg. Du kan også få et bilde av de. Det er mulig jeg vet om en annen butikk som kan ha igjen av de beige. Skal jeg sjekke dette?Bare send meg en mail på asmaleriet@gmail.com

  mvh Heidi

  SvarSlett
 5. Maleriet Fargehandel4. september 2010 kl. 21:56

  Heisann. Når det gjelder den skimrende tapeten som det er bilde av litt over så kommer den fra Eijffinger og er fra boken Nuance. Er fra høstens nyheter og boka er vel i butikken i løpet av september en gang. Finnes i forskjellige farger i boka så bare å lete seg frem til sin favoritt :)
  Har du problemer med å få tak i den der du bor så send oss en mail så skal vi hjelpe deg.
  Lykke til!

  mvh Trude

  SvarSlett
 6. Hei hjelpsomme damer! Ny jeg er i bloggverdenen, så trodde jeg jeg fikk beskjed om svar på min egen blogg, men nå plutselig oppdaget jeg jo at dere hadde svart her...ja sånn er det når man er ny! Tusen takk for fin tilbakemelding og beklager så mye at jeg ikke har registrert at dere har svart meg! Setter stor pris for det altså! Så fint å få vite navn på tapeten for denne har jeg kyst til å ha i stua. Huset vårt vil ikke igangsettes for bygging før i januar/februar, så jeg skal gi dere beskjed om jeg ikke får tak i den her.Så putene er fra Borge ja. Får sjekke hvem som evt fører i Trondheim. Dere er virkelig behjelpelig! Så artig å se på opussingsprosjekter! Koser meg! SPesielt artig det med messingen:-) Nå blir det masse messing på loppis:-) Klemmer

  SvarSlett
 7. Trøst deg med at jeg ikke er noen racere på blogg jeg heller, så har en anelse om at jeg til tider jobber litt med "ræva føre" her jeg med ;)

  SvarSlett